#DEALIFE 19€ για 1 μήνα μαθήματα Aikido στη σχολή πολεμικών τεχνών Aikido Κέρκυρας. Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 53%


19€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
40€ 53% 19€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


20/10/2017

Στοιχεία Επιχείρησης:AIKIDO Κέρκυρας
Διεύθυνση: Ναυσικάς 18, Κανόνι
Τηλ.: 6944767715, 6946107498
Email: [email protected]
Web: http://aikidoofcorfu.com/ Facebook: Δείτε εδώ


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή

19€ για 1 μήνα μαθήματα Aikido στη σχολή πολεμικών τεχνών Aikido Κέρκυρας.

Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 53%

 

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Η εγγραφή μπορεί να γίνει μέχρι και 20/10/2017
  • Διάρκεια μαθημάτων 4 εβδομάδες.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή ή η επίδειξη αυτού μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: AIKIDO Κέρκυρας


Tο Αϊκίντο είναι μια σύγχρονη μη αγωνιστική ιαπωνική πολεμική τέχνη η οποία αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Μοριχέι Ουέσιμπα (1883-1969). Στα Ιαπωνικά σημαίνει "η ατραπός της αρμονίας με την δύναμη της φύσης". Προέρχεται από το παραδοσιακό μπούντο (budo) της Ιαπωνίας (μπούντο: ο τρόπος/δρόμος των πολεμικών τεχνών). Στα Σινο-Ιαπωνικά, ο όρος "Αϊκίντο" αποτελείται από τρία ιδεογράμματα: 

合, ai: σημαίνει "αρμονία", "συμμετοχή", "ένωση" 
氣, ki: σημαίνει "εσωτερική ενέργεια" και 
道, dō: σημαίνει "ατραπός", "δρόμος", "τρόπος", "μονοπάτι" 

Παρόλο που ο όρος "aiki" (αρμονία/εσωτερική ενέργεια) χρησιμοποιούταν ήδη πριν τον 20o αιώνα, η δημιουργία της τέχνης του Aikido ως πολεμική τέχνη με σκοπό τον έλεγχο της επιθετικότητας και της βίας χωρίς να προκαλεί καταστροφή, ήταν δημιούργημα του ίδιου του Ō-Sensei (ο όρος "Ō-Sensei" (ό-σένσεϊ) σημαίνει "Μεγάλος Δάσκαλος"). Γι’ αυτό και η ιστορία του Aikido είναι εν πολλοίς η ιστορία του Ō-Sensei. Οι σωματικές τεχνικές του Aikido περιλαμβάνουν κυρίως πτώσεις και ακινητοποιήσεις, αλλά μεγάλη έμφαση δίνεται στον επιτιθέμενο (uke) ώστε να μάθει να απορροφά την τεχνική για να μπορεί να πέφτει χωρίς να τραυματίζεται. Έτσι αναπτύσσεται στον uke ηρεμία, ευκινησία και ευαισθησία ενώ, παράλληλα επιτρέπεται στον αμυνόμενο (tori) να εκτελέσει πλήρως την τεχνική.

Η εξάσκηση στο Aikido είναι συνεργατική και όχι ανταγωνιστική.
Η εξάσκηση γίνονται μέσω παραδειγμάτων. Οι προφορικές επεξηγήσεις είναι περιορισμένες, και οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητάς τους.
Η επισημότητα και το πρωτόκολλο χρησιμοποιούνται ως ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο που σκοπό του έχει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της ευαισθησίας πέρα από ένα απλώς φυσικό επίπεδο.
Η παραδοσιακή, συνεργατική μέθοδος εξάσκησης του Aikido είναι αναγκαία λόγω της αποτελεσματικότητας και της δύναμης των τεχνικών του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να μάθει κανείς τόσο ισχυρές τεχνικές. Η τεχνική βάση του Αϊκίντο περιλαμβάνει εξάσκηση σε τεχνικές ακινητοποίησης, ρίψεων και λαβών. Ειδικές μέθοδοι εξάσκησης χρησιμοποιούνται για να ελεγχθεί ολοκληρωτικά το σώμα του επιτιθέμενου. Επιπρόσθετα, το Aikido δίνει έμφαση στη μάθηση βασικών αρχών, όπως:
Ο έλεγχος της απόστασης.
Ο έλεγχος του χρονισμού.
Ο έλεγχος της ισορροπίας.
Η συνολική αντίληψη όλων των πτυχών μίας καταστάσεως.
Αδύνατα σημεία και «ανοίγματα»: πώς να περιορίζονται τα δικά σας και πώς να εκμεταλλεύεστε εκείνα των αντιπάλων σας.
Ολοκληρωμένη άμυνα εναντίον επιθέσεων.
Αντοχή, ταχύτητα αντιδράσεων, ευελιξία, καλή φυσική κατάσταση και υγεία.
Βελτιωμένη στάση.
Αύξηση της συγκέντρωσης, της αντίληψης και της παρατηρητικότητας.
Ήρεμο πνεύμα και αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Νέα «ξυπνήματα» και ενοράσεις ως προς την αυτογνωσία μας.
Η εξάσκηση στο Aikido μπορεί να πραγματοποιηθεί με την ίδια αποτελεσματικότητα ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και τη φυσική δύναμη.

Το Αϊκίντο είναι πολύ δημοφιλές στις γυναίκες σε διεθνές επίπεδο επειδή μπορούν να γίνουν πολύ δυνατές στην τεχνική παρόλη την ασθενέστερη μυϊκή δύναμή τους.
 
Παιδιά και Aikido 
 
Το Αϊκίντο είναι μία γιαπωνέζικη πολεμική τέχνη η οποία είναι ιδανική για παιδιά καθώς είναι δυναμική και ευχάριστη και δυναμώνει τα σώματά τους χωρίς όμως να επιβαρύνει τις ακόμη αναπτυσόμενες αρθρώσεις τους. Τα παιδιά που ασχολούνται με το aikido αναπτύσσουν και επεκτείνουν τη σωματική και την πνευματική τους αντίληψη ενώ μαθαίνουν να συνεργάζονται και να σέβονται τους άλλους. Η διδασκαλία αρχίζει με ασκήσεις που διατάσσουν τους μυς, δυναμώνουν τα νεανικά σώματα και βελτιώνουν την προσοχή, τον συγχρονισμό και την κινητικότητα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τα παιδιά μαθαίνουν αρχικά να πέφτουν με διάφορους τρόπους, με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Όταν έχουν μάθει να πέφτουν στόχος γίνεται η εκμάθηση των βασικών αρχών κίνησης που εφαρμόζουν κάνοντας τεχνικές σε ζευγάρια.Επειδή το aikido δεν είναι μια ανταγωνιστική τέχνη, η διδασκαλία στηρίζεται στην αμοιβαία εκμάθηση μέσα από την ομαδική δουλειά και την διασκέδαση. Τα παιδιά με τη μεγαλύτερη εμπειρία παροτρύνονται να βοηθούν τους νέους μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Μέσα από την προπόνηση τα παιδιά μαθαίνουν να αντιδρούν ήρεμα στην επιθετικότητα. Το aikido μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην διαμόρφωση χαρακτήρα, αυτοπειθαρχείας και αυτοπεποίθησης.