#DEALIFE: 15€ για 3 προπονήσεις functional personal training στο γυμναστήριο του Oxygen Plus. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 66%


15€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
45€ 67% 15€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


15/05/2018

Στοιχεία Επιχείρησης:Oxygen Plus
Διεύθυνση: Σπύρου Αρβανιτάκη 7
Τηλ.: 2661 020500
Email: [email protected]
Web: https://oxygenplus.gr/ Facebook: Δείτε εδώ


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή

15€ για 3 προπονήσεις functional personal training στο γυμναστήριο του Oxygen Plus. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 66%. 

Το functional trainining ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ως μέθοδος προπόνησης εκείνων που ήθελαν το κάτι παραπάνω στη γυμναστική τους. Πλέον, το πρόγραμμα αυτό έχει αγαπηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα  χάρη στα εκπληκτικά και γρήγορα αποτελέσματα του!Είναι ένα να πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος που προσφέρει και αερόβιες προσαρμογές. Στην προπόνηση εκτελούνται ασκήσεις πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης, ενώ χρησιμοποιούνται medicine ball, bosu,  λάστιχα ιμάντες TRX ακόμα και βάρη kettlebells.

Τι προσφέρει: Αυξάνει την καρδιακή λειτουργία, βελτιώνεται η ιδιοδεκτικότητα και ο συντονισμός νευρικού και μυϊκού συστήματος, βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην απώλεια πόντων.

Γιατί να το προτιμήσειςΕάν ασκείσαι αρκετά χρόνια και θέλεις κάτι παραπάνω στην εκγύμνασή σου ή αν είσαι αρχάρια και έχεις υπομονή να μάθεις σωστά τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στην απόδοσή σου, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα.

Πως έχει το  καλύτερο αποτέλεσμαΑν γίνεται σε personal (ιδιαίτερο μάθημα) 2-4 ατόμων το μέγιστο με προσωπική επίβλεψη έμπειρων γυμναστών.   

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας μέχρι 15/05/2018. Αφού το παραδώσετε μπορείτε να κανονίσετε πότε θα γίνουν τα μαθήματα. 
  • Οι συνεδρίες θα γίνονται κατόπιν ραντεβού. 
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η ενημέρωση των υπευθύνων ότι είστε κάτοχος κουπονιού και η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή ή η επίδειξη αυτού μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο +30 26610 20500 ή επίσκεψή σας για ενημέρωση στο Oxygen Plus.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια,1 για προσωπική χρήση κ 1 για δώρο σε φίλους σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: Oxygen Plus


Όλα αυτά τα χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανανεώνει συνεχώς τον εξοπλισμό του, αλλά και την εξειδίκευση, σε διάφορους τομείς, με βασικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών γυμναστικής, υγείας και ομορφιάς σε πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και νύχια!!!To Oxygen Plus προσφέρει υπηρεσίες γυμναστικής, fitness, αισθητικής, αδυνατίσματος, κομμωτηρίου και spa, σε ένα υπέροχο κλιματιζόμενο κτήριο μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και πάνω στον εμπορικό ιστό της!!!

Cavitation, Διοδικό laser, Triple action RF και Vacumove είναι μερικά μόνο από τα πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες που σας προσέφερε το Oxygen Plus, χρησιμοποιώντας πάντα την αιχμή της τεχνολογίας, με κάθε πρόταση να αποτελεί καινοτομία και πρωτοπορία στο χώρο.