#DEALIFE: 19€ για ένα μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες διάρκειας 30 λεπτών από το Νηρηίς Spa. Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 53%


19€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
40€ 53% 19€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


20/06/2018

Στοιχεία Επιχείρησης:


Nηρηίς SPA
Διεύθυνση: Πάνου Ζαφειροπούλου 15 ( 2ος Όροφος )
Τηλ.: 2661080939 - 6973285865
Email: [email protected]
Facebook: Δείτε εδώ


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή:

19€ για ένα μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες διάρκειας 30 λεπτών από το Νηρηίς Spa. Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 53%

*Aπαλλάσσει από την κυτταρίτιδα 

*Aνορθώνει, σμιλεύει και συσφίγγει τους γλουτούς

*Bελτιώνει το τοπικό πάχος 

*Mειώνει τους πόντους σας 

*Bελτιώνει την υφή των ραγάδων 

Το Cupping Τherapy Χάρη στην αποιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το μασάζ με βεντούζες συντελεί άμεσα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους. Γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων (με βεντούζες) και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Εφαρμόζεται με βεντούζες σιλικόνης ή γυάλινες βεντούζες και βιολογικό λάδι ειδικό για την κυτταρίτιδα. Οι κινήσεις είναι είτε κυκλικές , είτε γραμμικές ακολουθώντας τη ροή της λέμφου ώστε να επιτευχθεί αποτοξίνωση. Με τις ανοδικές κινήσεις οι γλουτοί σμιλεύονται και ανορθώνονται . Μέσω της βελτίωσης της αιματικής κυκλοφορίας η θεραπεία με βεντούζες βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος. Αυτό συμβαίνει γιατί η βεντουζοθεραπεία έχει την ικανότητα να αναγεννά το συνδετικό ιστό που περιέχει ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Όταν ο συνδετικός ιστός παράγει περισσότερα κύτταρα, η επιδερμίδα αναδομείται και αναζωογονείται με αποτέλεσμα «η όψη φλοιού πορτοκαλιού» να εξαφανίζεται. Βελτιώνει την υφή των ραγάδων και των ατελειών τοπικά και αυξάνει την απορρόφηση των θεραπευτικών λαδιών και κρεμών που εφαρμόζονται στη περιοχή. Τα οιδήματα –κατακρατήσεις απομακρύνονται και χάνετε πόντους. Με την βεντουζοθεραπεία απομακρύνονται τοξίνες, νεκρά κύτταρα και άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού μέσω του λεμφικού συστήματος ώστε να αποβληθούν φυσικά από το σώμα. Για να βοηθήσετε στην αποβολή των τοξινών σας συνιστώ την κατανάλωση άφθονου νερού ή πράσινου τσαγιού μετά την θεραπεία.

Για καλύτερα αποτελέσματα οι συνεδρίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται δύο φορές την εβδομάδα. Ορατά αποτελέσματα θα έχετε από την 3η συνεδρία και μετά, ενώ ένας κύκλος 10 συνεδριών θεωρείται απαραίτητος.

*Η θεραπεία αποτελεί μέρος πακέτου. Σύνολο προτεινόμενων συνεδρίων 10. 

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει μέχρι και 20/06/2018
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κούπονι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 20:30.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2661080939 - 6973285865.  
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσετε ραντεβού και να ξεκινήσετε την υπηρεσία είναι να έχετε παραλάβει τον κωδικό του κουπονιού, το οποίο θα προσκόμισετε σε εκτυπωμένη μορφή ή θα το επίδειξετε μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: Nηρηίς SPA


 Το Νηρηίς SPA στην Π. Ζαφειροπούλου 15 (2ος Όροφος ) στο κέντρο της Κέρκυρας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Το όνομα του δηλώνει άψογα το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε αφού οι Νηρηίς στην αρχαιότητα ήταν όμορφες νέες. Το Νηρηίς SPA παρέχει περιποιήσεις προσώπου, σώματος, μασάζ και θεραπείες για θρέψη και αναζωογόνηση.