#DEALIFE: 20€ για ένα μασάζ σώματος και προσώπου με πουγκιά από βότανα και αιθέρια έλαια από το Body Mind Factory. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 60%.


20€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
50€ 60% 20€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


15/11/2019

Στοιχεία Επιχείρησης:Body Mind Factory
Διεύθυνση: Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 23
Τηλ.: 2661035682
Email: [email protected]


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή

20€ για ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος και προσώπου με πουγκιά γεμάτα βότανα και αιθέρια έλαια (anti-stress) -  herbal pouch massage
 
Aποτελούνται από έναν συνδυασμό θεραπευτικών βοτάνων, ανάλογα με τις ανάγκες του δέκτη, τα οποία τοποθετούνται σε λινό, βαμβακερό, μεταξωτό ή από κάνναβη ύφασμα. Αυτά τα πουγκιά θερμαίνονται στον ατμό και τοποθετούνται απευθείας στο δέρμα. Μπορούν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε είδος μασάζ, αφού η εφαρμογή τους σε βυθίζει σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης, καταργώντας κάθε ένταση και στρες. Τα βότανα και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται είναι γνωστά κι από την ελληνική αγορά κι επιλέγονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέκτη. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες είναι αμέτρητες. Η σωστή επιλογή κι η κατάλληλη μείξη των βοτάνων (αναλγητικά, αποχρεμπτικά, χαλαρωτικά, αντιβακτηριδιακά και ενυδατικά) μπορεί να ανακουφίσει αποτελεσματικά και να προσφέρει μια μοναδική αίσθηση απόλαυσης.

Διάρκεια 1 ώρα.
 
Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 60%. 

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει μέχρι και 15/11/2019.
  • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία δύο ημέρες πρίν, για κράτηση στο τηλέφωνο 2661035682 και οπωσδήποτε ενημέρωση ότι είστε κάτοχος κουπονιού από το corfudeals.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή για δώρο σε φίλους σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσετε ραντεβού και να ξεκινήσετε την υπηρεσία είναι να έχετε παραλάβει τον κωδικό του κουπονιού, το οποίο θα προσκόμισετε σε εκτυπωμένη μορφή ή θα το επίδειξετε μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: Body Mind Factory


Στα πλαίσια της συνεχούς προόδου, το στούντιο ανακαινίζεται και θα αποτελεί πλέον έναν πολυχώρο που θα συνδυάζει ολοκληρωμένα τη γυμναστική και το χορό (body) καθώς θα είναι και ενας πρωτοπόρος φορέας στο χώρο του μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών (mind). Τα δυο αυτά αντικείμενα συνυπάρχουν για την καλυτέρευση και την ολοκληρωμένη θεραπεία της ψυχικής και σωματικής υγείας.