#DEALIFE: 20€ για ένα brow lamination από το Νηρηίς Spa. Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 50%.


20€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
40€ 50% 20€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


25/11/2021

Στοιχεία Επιχείρησης:


Nηρηίς SPA
Διεύθυνση: Πάνου Ζαφειροπούλου 15 ( 2ος Όροφος )
Τηλ.: 2661080939 - 6973285865
Email: [email protected]
Facebook: Δείτε εδώ


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή

20€ για ένα brow lamination από το Νηρηίς Spa. 

Το brow lamination ή όπως αλλιώς ονομάζεται η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα γι’ ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.

Οι φυσικές τρίχες των φρυδιών συνήθως μεγαλώνουν σε επίπεδη και καθοδική κατεύθυνση αυτό έχει ως συνέπεια να μην δημιουργούν χαρούμενα χαρακτηριστικά και εκφράσεις στο πρόσωπο μας. Το brow lamination ανυψώνει και ισιώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες, δίνοντας τον επιθυμητό σχηματισμό, χωρίς κενά στα φρύδια μ’ ένα πλούσιο όγκο που δεν θα το πιστεύετε πως είχατε τόσες φυσικές τρίχες κρυμμένες. Για την διαδικασία του brow lamination προτείνεται να μην έχετε ψαλιδίσει τις φυσικές σας τρίχες για περίπου 1,5 μήνες πριν την διαδικασία με σκοπό να έχετε πιο έντονα αποτελέσματα.

Πολύ σημαντικό ρόλο για τα αποτελέσματα αποτελεί η φυσική τρίχα του καθενός, όπως εάν έχετε πλούσια φρύδια τα οποία δεν είναι συμμετρικά, οι τρίχες είναι σγουρές προς διαφορετικές κατευθύνσεις με κενά μεταξύ τους. Τώρα με την συγκεκριμένη θεραπεία θα μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε ένα τέλειο σχήμα, με ίσια τρίχα και στην επιθυμητή κατεύθυνση. Αναμφίβολα όσο πιο γεμάτο είναι ένα φρύδι τόσο πιο έντονα και αισθητά θα είναι τα αποτελέσματα, σε αντίθεση με κάποιον που δεν έχει τόσο έντονα φρύδια και επιθυμεί να κάνει μια μη μόνιμη θεραπεία όπως το lamination φρυδιών.

Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 50% 

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει μέχρι και 25/11/2021.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κούπονι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 20:30 και Σάββατο 10:00 με 15:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση ή για δώρο σε φίλο σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2661080939 - 6973285865.  
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσετε ραντεβού και να ξεκινήσετε την υπηρεσία είναι να έχετε παραλάβει τον κωδικό του κουπονιού, το οποίο θα προσκόμισετε σε εκτυπωμένη μορφή ή θα το επίδειξετε μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: Nηρηίς SPA


 Το Νηρηίς SPA στην Π. Ζαφειροπούλου 15 (2ος Όροφος ) στο κέντρο της Κέρκυρας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Το όνομα του δηλώνει άψογα το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε αφού οι Νηρηίς στην αρχαιότητα ήταν όμορφες νέες. Το Νηρηίς SPA παρέχει περιποιήσεις προσώπου, σώματος, μασάζ και θεραπείες για θρέψη και αναζωογόνηση.