#DEALIFE: 42€ για ένα hot stones massage από το Νηρηίς Spa. Αρχικής αξίας 70€. Έκπτωση 40%.


42€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
70€ 40% 42€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


08/01/2022

Στοιχεία Επιχείρησης:


Nηρηίς SPA
Διεύθυνση: Πάνου Ζαφειροπούλου 15 ( 2ος Όροφος )
Τηλ.: 2661080939 - 6973285865
Email: [email protected]
Facebook: Δείτε εδώ


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή

42€ για ένα hot stones massage από το Νηρηίς Spa.

Το hot stones massage ή αλλιώς μάλαξη με ζεστές πέτρες θεωρείται μια δημοφιλής και ιδιαίτερη συμπληρωματική θεραπεία για πολλές καταστάσεις. Η αφή των πετρών είναι λεία, στρογγυλή και επίπεδη με μαύρο χρώμα και φέρουν το όνομα βασάλτες. Χαρακτηρίζονται απο τις γεωμαγνητικές ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε αυτά τα στοιχεία συμβάλουν στο να διατηρούν θερμότητα που την απελευθερώνουν κατά την διάρκεια του μασάζ. Συγχρόνως απελευθερώνουν και ενέργεια. Κατά τη διάρκεια του μασάζ ο θεραπευτής εφαρμόζει θερμαινόμενες πέτρες σε ανατομικά σημεία αλλά και σε συγκεκριμένες ενεργειακές ζώνες στο σώμα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιεί φυτικά έλαια εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια. Τα σημεία αυτά είναι κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και δεξιά και αριστερά αυτής, στο πρόσωπο, στο στήθος, στις παλάμες στη κοιλιακή χώρα και στα πόδια. Το μασάζ γίνεται με διάφορες τεχνικές, σύμφωνα με την κρίση πάντα του κάθε θεραπευτή. Η ωφέλεια του έγκειται σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ειδικότερα τα οφέλη που έχουμε με την χρήση του είναι:

-Χαλάρωση των μυϊκών εντάσεων. Η θερμότητα από τις πέτρες βοηθά τους μύες να χαλαρώσουν, επιτρέποντας στον θεραπευτή να χειρίζεται τους εξαιρετικά σφιχτούς ή δύσκαμπτους μύες πιο αποτελεσματικά ώστε να απελευθερωθεί η όποια ένταση και οι πόνοι.

-Βελτίωση της κυκλοφορίας. Επηρεάζει τη ροή του αίματος που αυξάνεται και έτσι τα προβλήματα στην κυκλοφορία μειώνονται αισθητά.

-Ανακούφιση σε ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους, ινομυαλγία, προεμηννορυσιακό σύνδρομο , οσφυαλγίες.

-Μείωση του στρες, της έντασης και της αϋπνίας. Βοηθά το σώμα να χαλαρώσει και συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης στον οργα­νισμό. Επίσης όταν χαλαρώνει το σώμα, τείνει να χαλαρώνει και ο νους φέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Επιτυγχάνεται καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες και αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

-Δημιουργεί αγγειο-διαστολή των τριχοειδών αγγείων και αύξηση του μεταβολισμού.

-Ισορροπεί τη ροή ενέργειας, αποβάλλοντας την αρνητική ενέργεια.

-Φέρνει πλήρη εναρμόνιση ψυχής – σώματος.

Βέβαια εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως για να πάρουμε μόνο οφέλη απο αυτό το ξεχωριστό μασάζ θα πρέπει να μην ανήκουμε σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Να μην διανύουμε περίοδο εγκυμοσύνης, να μην έχουμε καρδιαγγειακά προβλήματα, φλεβική ανεπάρκεια, καρκίνο, ανοιχτές πληγές, γρίπη ή πυρετό, εγκαύματα.

Αρχικής αξίας 70€. Διάρκεια 1 ώρα. Έκπτωση 40% 

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει μέχρι και 08/01/2022.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κούπονι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 20:30 και Σάββατο 10:00 με 15:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση ή για δώρο σε φίλο σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2661080939 - 6973285865.  
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσετε ραντεβού και να ξεκινήσετε την υπηρεσία είναι να έχετε παραλάβει τον κωδικό του κουπονιού, το οποίο θα προσκόμισετε σε εκτυπωμένη μορφή ή θα το επίδειξετε μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: Nηρηίς SPA


 Το Νηρηίς SPA στην Π. Ζαφειροπούλου 15 (2ος Όροφος ) στο κέντρο της Κέρκυρας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Το όνομα του δηλώνει άψογα το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε αφού οι Νηρηίς στην αρχαιότητα ήταν όμορφες νέες. Το Νηρηίς SPA παρέχει περιποιήσεις προσώπου, σώματος, μασάζ και θεραπείες για θρέψη και αναζωογόνηση.