#DEALIFE: 30€ για ένα Deep Tissue Massage από το Νηρηίς Spa. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 50%.


30€
Τελείωσε
Αρχ. αξία Έκπτωση Τιμή
60€ 50% 30€

H πρoσφoρά λήγει σε:

 ημέρες και ::

5 Τρόποι πληρωμής!Με μετρητά στο κατάστημα
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με Πιστωτική -Χρεωστική κάρτα
Με Paypal
Με χρήση πόντων από προσκλήσεις φίλων


Το κουπόνι λήγει:


10/10/2022

Στοιχεία Επιχείρησης:


Nηρηίς SPA
Διεύθυνση: Πάνου Ζαφειροπούλου 15 ( 2ος Όροφος )
Τηλ.: 2661080939 - 6973285865
Email: [email protected]
Facebook: Δείτε εδώ


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

Περιγραφή

30€ για ένα Deep Tissue Massage από το Νηρηίς Spa, διάρκειας 60 λεπτών.

Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχικής θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του  Deep Tissue Massage δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών σε περιοχές του σώματος, όπως την περιοχή του λαιμού, της πλάτης, της μέσης, των ώμων. Η κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα αλλά και παλαιοί τραυματισμοί, που δεν έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται οζίδια στους εν τω βάθει μυϊκούς ιστούς. Η μηχανική πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ προκαλεί ήπιο πόνο, ο οποίος τα απελευθερώνει και τελικά απαλλάσσει το σώμα από χρόνιους πόνους και εντάσεις.

Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 50%. Διάρκεια 60 λεπτά.

Όροι χρήσης - Ψιλά γράμματα

  • Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει μέχρι και 01/10/2022.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κούπονι Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση ή για δώρο σε φίλο σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2661080939 - 6973285865.  
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσετε ραντεβού και να ξεκινήσετε την υπηρεσία είναι να έχετε παραλάβει τον κωδικό του κουπονιού, το οποίο θα προσκόμισετε σε εκτυπωμένη μορφή ή θα το επίδειξετε μέσω κινητού τηλεφώνου για την καταγραφή του κωδικού.
  • Το κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον μια φορά.
  • Ο κωδικός που αναγράφεται σε αυτό είναι μυστικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται σε άλλους για την αποφυγή εξαργύρωσης από τρίτους.
  • Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
  • Το κουπόνι ισχύει μέχρι την αναγραφόμενη ημ/νία λήξης. Εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι την ημ/νία αυτή ακυρώνεται. Σε αυτή την περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Δες περισσότερα ▼


Λίγα λόγια για την επιχείρηση: Nηρηίς SPA


 Το Νηρηίς SPA στην Π. Ζαφειροπούλου 15 (2ος Όροφος ) στο κέντρο της Κέρκυρας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Το όνομα του δηλώνει άψογα το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε αφού οι Νηρηίς στην αρχαιότητα ήταν όμορφες νέες. Το Νηρηίς SPA παρέχει περιποιήσεις προσώπου, σώματος, μασάζ και θεραπείες για θρέψη και αναζωογόνηση.